Wednesday, 27 November 2013

SHOPPING with ZALORA ! GOOD SERVICES !!

Assalammualaikum...

nak cerita ni, pengalaman pertama beli online and beli dengan ZALORA.. cek emel hari tu, guess what!? ZALORA bagi baucar RM50 and no minimum spend! sooo, ape lagi.. terus on web site ZALORA.. belek-2 apa yang cantik dan berkenan kan..

akhirnya, dah decide nak pilih yang mana and dah buat payment untuk pos, RM 5.00 sahaja ye.. time tu pukul 6.00 petang... tunggu je laa barang tu sampai bila kan..

Haaa!! yang bagusnya, esoknya, pukul 12 tengahari, ada orang call bagitahu ada barang nak hantar.. lepas bagi dia direction semua tu, ada la dia terpancul depan rumah mintak sign (mcm artis je) hahaha! then, i got my parcel!! yeeeaayy!! 
cepat giler perkhidmatan dia, tak sampai 24 jam pun!!

jeng !!

jeng !!

jenggg !!


really LOVE it! big thanks to ZALORA!
 
p/s : nk shopping kalau dapat baucar free lagi.. :p

1 comment:

cik amal said...

gila banyak doe rm50... mimpi apa dia bagi rm50 ? jeles i

 
This Template Design By Whiteixora Sugarplum. All Right Reserved. Doodles by Syafiq Naser Background by Zania Design