Wednesday, 27 November 2013

SHOPPING with ZALORA ! GOOD SERVICES !!

Assalammualaikum...

nak cerita ni, pengalaman pertama beli online and beli dengan ZALORA.. cek emel hari tu, guess what!? ZALORA bagi baucar RM50 and no minimum spend! sooo, ape lagi.. terus on web site ZALORA.. belek-2 apa yang cantik dan berkenan kan..

akhirnya, dah decide nak pilih yang mana and dah buat payment untuk pos, RM 5.00 sahaja ye.. time tu pukul 6.00 petang... tunggu je laa barang tu sampai bila kan..

Haaa!! yang bagusnya, esoknya, pukul 12 tengahari, ada orang call bagitahu ada barang nak hantar.. lepas bagi dia direction semua tu, ada la dia terpancul depan rumah mintak sign (mcm artis je) hahaha! then, i got my parcel!! yeeeaayy!! 
cepat giler perkhidmatan dia, tak sampai 24 jam pun!!

jeng !!

jeng !!

jenggg !!


really LOVE it! big thanks to ZALORA!
 
p/s : nk shopping kalau dapat baucar free lagi.. :p

Friday, 22 November 2013

minta SOKONGAN dari para BLOGGER !!

Assalammualaikum..

 
..please..

actually nak minta kawan-2 blogger tolong LIKE page ni NERAM SEDAP .. bagi support sikit la untuk berniaga online ni.. kalau ada antara korang nak order pon boleh, no hal punya! 
Di hari yang Jumaat, penghulu segala hari ni, meh ler kite same-2 bantu-membantu, ye dak? :p

kepada yang tolong LIKE : jasa baik anda hanya ALLAH S.W.T sahaja lah yang dapat membalasnya. Terima Kasih! :)

Monday, 18 November 2013

"Sem Break Giveaway by Ieyra Ghani"



join last minute :p


http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/10/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html




1K Giveaway By Cik Arnab


join !!


due date : 30.11.2013

First Giveaway By Aini & Izzah!



jom join...


http://just-myyself.blogspot.com/2013/11/first-giveaway-by-aini-izzah.html

due date : 6 december 2013

The First Giveaway By Ken, Atiqah & Zack

[ CLICK BANNER UNTUK JOIN ]

First giveaway yang dianjurkan oleh Ken , Atiqah dan Zack yang menawarkan hadiah-hadiah menarik menanti anda. Kami mencari seramai 53 orang pemenang. Pemilihan pemenang berdasarkan Top referral dan Random.org. Jadi, mari meriahkan GA pertama kami ini. { senarai hadiah }

{ AKU PASTI MENANG }

Sunday, 17 November 2013

TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY


ASSALAMUALAIKUM

Dengan ini saya Hazwan hairy ingin melancarkan satu lagi contest di penghujung tahun 2013 ni kepada korang blogger dan followers blog hazwanhairy.com ni.. Untuk GA ni saya di wakilkan oleh pihak Tshirt Printing IH untuk menganjurkan Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy yang akan bermula dari 13/11/2013 sehingga 30/11/2013


SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini
2. LIKE page penaja :
3. Tajuk : TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY
4. Copy Paste kod dalam entry korang
5. Link kan entry anda pada post entry ini..

Simple saja kan..

HADIAH :
1 helai baju I Love Blogging
2 helai baju Geek
2 Fridge Magnet Krabi
5 Keychain Krabi

Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING

Dengan harapan korang semua dapat support GA simple dari Tshirt Printing IH dan juga saya blogger Hazwan Hairy..


Giveaway Topup by BudakComot

http://siszetty.blogspot.com/2013/11/giveaway-topup-by-budakcomot.html 

 follower |254| 
 rangkaian |DIGI|

 due date : 23 november 2013

 peace!! ^^

Special Giveaway by Syazlia & FD


Assalamualaikum.


klik banner untuk join


Senarai hadiah:
Custom made tshirt (bagi design sendiri) x 1, Skincare Product Clarins (Mini) bernilai RM100++ x 1, Eye mask collagen x 1, Lip mask x 1, Keychain Bandung x 1, Sticker x 5, Note book x 1, Brooch x 2, Blouse brand B.U.M x 1, Losyen Halimau x 1, Casing phone handmade x 1, 3 pcs Shiseido mask x 1, Keychain x 1, Keychain strawberry x 1 , Sepasang felt brooch x 1, Beauty set x 1 , Aksesori x 1, Keychain + Shiseido mask x 1, Earphone x 1, Cash RM5 x 3, dan Review Blog x 1.

Special Giveaway Part 2 dianjurkan oleh Syazlia dan Fatin Diana dan disponsor oleh Fatin Diana, Airis Arissa, Hawa Syazana Lee, Ana Ahmad, Ain Rahman, Keyme Keymo, Ifah, Husna Zahidi, Anis Shahira, Serbamakneka Online, Lienda, Ana Diera, dan Munirah Rahman.

Tamat 30 Nov 13, 10 malam

hadiah pilian : 1. Custom made tshirt (design sendiri) x 1 by FD 2. Eye mask collagen x 1 , Lip mask x 1 , Keychain Bandung x 1 by HSL 3. Note book x 1 , Brooch x 2 by Ain Rahman

Giveaway Ole-Ole from Korea by Shad



assalammualaikum !!

lama tak bukak blog ni.. sooo hari ni nak join GA banyak2!

jom join ramai2!

Tarikh tamat : 23.11.2013
Tarikh check link penyertaan : 24.11.2013
Tarikh umum pemenang : 25.11.2013


http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/11/giveaway-ole-ole-from-korea-by-shad.html
 
This Template Design By Whiteixora Sugarplum. All Right Reserved. Doodles by Syafiq Naser Background by Zania Design