Wednesday, 13 February 2013

SAKIT!


hari ni dah hari ke-4 demam, sakit kepale dah kurang tapii batok pulak baru nak menyerang~ 

so, try nak dapatkan m.c hari ni.. memang tak larat lah lagi kalau nak jaga budak budak. kejap lagi, diorang yang aktif, cikgu yang pasif duduk diam diam PENGSAN. paham paham laa budak budak ni bukan senang nak control :) 

tapii, tape laa... sakit kan penghapus dosa, sekurang kurangnya ringan sikit beban dosa yang tertanggung ni. doakan sy cepat sembuh ye.. dah mule RINDU kat budak budak. :'(



|DOA KETIKA DEMAM|

#demam demam ni lah nak perhatian lebih dari family |rindu mak abah along adik| :'(

Tuesday, 12 February 2013

Segmen Top Up CNY2013 by Emas Putih

jom join.. hari ni tarikh tamat!! cepat-cepat !!


klik banner di atas :D

Segmen Top Up CNY 2013 by  Emas Putih dan sponser by Khairul Zamri , Mun Violettaxious , Amirah Raduan dan Aiman Aziz



Monday, 11 February 2013

Simple Giveaway Aisyah Humaira'


jom join GA ni.... :D

klik banner di atas kalo nak join.. CEPAT2!!

hadiah2 nye pon menarik tau ~~~

Wednesday, 6 February 2013

Random Giveaway by LS


macam biase, klik banner untuk join :)



mangsa tag :


http://tirasigigiarnab.blogspot.com/

http://parisonmyway.blogspot.com/

segmen menang RM200 by Putry Mirah


jom join..

klik banner reramai :D



SYARAT-SYARAT PENYERTAAN *akan diperiksa 
  • Wajib Malaysia dan ada blog.
  • Wajib follow Blog Putry ,Like Fan Page Putry (sila tengok diSIDEBAR bahagian Webmisstress di Contact) *atas sekali okey
  • Tekan ini ,dan  ini  . *tunggu sampai habis loading
  • Buat satu entri pasal Segmen ni berserta banner comel atas tu yg backlinkkan kesini
  • Komen link entri anda tu (bukan link blog but link entry).
senang kan? moh join ramai2! :)

Tuesday, 5 February 2013

#5 Giveaway Day Challenge By Nabila Medan


jom join..


sila klik banner di atas :D


Tarikh Tamat
9 Februari 2013 , 11.59 Malam

Hadiah Untuk Giveaway Day Challenge #5
Shawl X 2 
Topup Celcom RM10 X 1
Topup Maxis RM10 X 1
Topup RM5 X 2
Topup Celcom RM5 X 1
Cute Ribbon X 2
Review Blog X 5

Monday, 4 February 2013

"Short Segmen by Nurirwane & Miwaa"


kali ni join segmen ni pulak! :)

meh ramai2~

nak join? klik je banner di bawah~

mangsa tag :

http://sayacikamal.blogspot.com/
http://tirasigigiarnab.blogspot.com/
http://dinginnyahati.blogspot.com/

"Segmen 15 Orang Terpantas By Iffah Nadiah"

jom join!


tag :

http://tirasigigiarnab.blogspot.com/
http://sayacikamal.blogspot.com/

sorry, tade twitter.. :)

Saturday, 2 February 2013

Segmen Free Header + Review Blog by NFH

assalamualaikum...

macam best je kan.... tu yang join...

jom join same2!

klik banner di atas untuk join


TAMAT JAM 9 MALAM (2/2/2013)


Syarat :-

1. Follow Blog Huda - TEKAN SINI

2. Like Fanpage blog Huda - TEKAN SINI

3. Buat satu entry yang bertajuk, Segmen Free Header + Review Blog by NFH

4. Copy banner dekat atas tu dan letak dalam entry korang plus backlink banner tersebut kepada entry segmen ni.

5. Dah siap? Letak link korang dekat ruangan comment entry SAHAJA (entry lain tidak di terima).


Hadiah :-

2x Header untuk pemenang yang bertuah

2x Review Blog untuk pemenang yang bertuah

1x Bloglist untuk pemenang yang bertuah

*6 pemenang akan dipilih. Mungkinkah anda pemenang bertuah tu?*

Cara pemilihan pemenang :-

Mak cik dan Pak Cik Random.org =D

Friday, 1 February 2013

Giveaway Gempak by Eyqin, Bilah and Vanida

assalamualaikum..

join GA nie pulak lahh~ kih kih kih... :p

klik banner utk join ye


Syarat-syarat pernyertaan :-

 Follow blog  Eyqin | Bilah |  Vee   *akan dicek dan difollow balik*
 Like fanpage kami EynilahBlogKami
 Klik sini   *tunggu sampai habis loading ok*
Buat entry pasal GA ni dengan tajuk Giveaway Gempak by Eyqin, Bilah and Vanida serta gamkan banner atas tu dan backlinkkan ke entry ni. 
Dah siap? Publish then letakkan entry korang tu kat ruangan komen entry ni.
Wajib follow blog/twitter , like fanpage dan klik semua sponsor yang tersenarai. 

Senarai hadiah :-

   Banner x3
   Full edit denim template x1 |  Bloglist setahun x5 |  *topup Rm3 kalau follower bertambah*
   Topup | Header | Cursor
   Review blog x5 | Topup RM3 x5
   Cursor name x5
   Handphone strap bentuk love berserta nama x2
   Full edit simple template x1 | Review blog x4
   Novel x3
   Skirt x2
   Tudung plain x1
   Bloglist x30
   Review blog x9
   Header x10
   Freebies top button x5
   Cursor name x5
   Topup RM5 x2 | Topup RM3 x2

"First Simple Giveaway by Nazarah"

assalamualaikum..

jemput join GA nih..

ade rezeki kite menang laa kan~ :)

sila klik banner di atas

mangsa tag :
http://tirasigigiarnab.blogspot.com/
http://sayacikamal.blogspot.com


Segmen Pantas AisyahHumaira

assalamualaikum...

segmen jom !

klik banner




Tamat pada jam 1 petang esok [2/2/2013] 
Yup, memang segmen pantas, cuma 15 jam sahaja ! Siapa cepat dia dapat. hehe :D 
Hadiah kecik je : 2 X Topup RM5 
Tapi kalau lebih 100 yang join, Niera bagi 6 X Topup RM5

mangsa tag:

http://sayacikamal.blogspot.com/
http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/

"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013"

assalamualaikum

jom join GA lagi dan lagi dan lagi~ :D

klik banner

sponsor-sponsor :

  • Jubah Muslimah Moden & Gorgeous Dresses
  • Awanazstyle Muslimah Shop
  • House Of Pines
  • Scarf Sweethoney
  • Celesta Hijab
  • Lalin Closet
  • My Online Boutique For You
  • The Bag Galore
  • Rinieescorner
  • Coklatmanis2u   
  • Segmen Sekejap by Eymasu

    assalamualaikum..


    jom join segmen ni :)

    tekan banner ni :






    JOM JOM JOM

    "Segmen Random oleh Honey Yeo"

    assalamualaikum..

    kali nih nak ajak korang join segmen pulak.. :D

    klik banner di bawah

    mangsa tag:
    http://ceritera-syera.blogspot.com/
    http://nut9236.blogspot.com/
    http://www.fardiyah.blogspot.com/

    Mega Exclusive Giveaway

    assalamualaikum..

    jom join GA nie pulak ~ :D


    klik banner di bawah

    sy dah follow semua syarat tau... ^^

    ce tekan link ni..
    Ridoma : Join   Follow   Like

    mangsa tag :
    http://disebalikhumaira.blogspot.com/
    http://terbangtinggikeawan.blogspot.com/
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/
    http://www.nurulakmal-enigma.blogspot.com/
    http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/

    "First Giveaway by Nasriz Fardisza"

    assalamualaikum..

    jom join GA nie pulak.. :)

    sila klik banner

    syarat2 semua dah diikut tau cuma twitter tu tak laa sebab ta ade twitter :)

    mangsa tag :

    http://cikizzati.blogspot.com/
    http://missflyfluffy.blogspot.com
    http://www.tengkuiji.my

    2013 Giveaway By Aliya Tralala

    assalamualaikum...

    jom join GA!

    klik banner


    Hadiah:
    1 Pakaian wanita dari Anaziah Online Boutique.
    1 Sabun beras dari Anaziah Health & Beauty
    1 Soft toy dari Anaziah Baby & Kids wear
    1 Edit blog by Aliya Tralala
    1 Banner button by Aliya Tralala
    2 Bloglist by Nana


    Tamat:
    28/2/2013

    Pemilihan pemenang:
    random.org


    Mangsa tag :
    http://dinginnyahati.blogspot.com/
    http://tirasigigiarnab.blogspot.com/
    http://noraishahzaharom.blogspot.com/
    http://ichinmikitha.blogspot.com/
    http://parisonmyway.blogspot.com/

     
    This Template Design By Whiteixora Sugarplum. All Right Reserved. Doodles by Syafiq Naser Background by Zania Design