Wednesday, 30 January 2013

1st Giveaway By Puterikasih.com

assalammualaikum....


nampak tak banner yang cantik kat atas nih ??

haaa.. mesti nampak kan sebab dah terpampang besar besar! haha~ kali ni nak try join 1st giveaway by puterikasih.com.. mane tahu ade luck bleh menang kan.. ;)

1st Giveaway By Puterikasih.com ini dianjurkan oleh Puterikasih.com dan ditaja bersama oleh All About CraftDikbiAzie NamicoJosrevalution @JRNurul SyarafinaAzziamiza, ZuhanifKiosk Vitamin, Cik YayaKimmie Serembanmaya.com dan Kaspersky Malaysia

Syarat-syarat untuk menyertai 1st Giveaway By Puterikasih.com
1) Buat entri bertajuk “1st Giveaway By Puterikasih.com
2) Jangan lupa untuk letakkan banner dalam entri.
3) Follow kesemua penaja jika korang baik hati
4) Copy ayat dibawah ini dan pastekan ke entri :
“1st Giveaway By Puterikasih.com ini dianjurkan oleh Puterikasih.com dan ditaja bersama oleh All About CraftDikbiAzie NamicoJosrevalution @JRNurul SyarafinaAzziamiza, ZuhanifKiosk Vitamin, Cik YayaKimmie Serembanmaya.com dan Kaspersky Malaysia
5) Tag sekurang-kurangnya seorang rakan. Kalau nak tag lebih pun diizinkan.
6) Tinggalkan URL entri dalam ruang komen di bawah ini.
Tarikh Tutup 1st Giveaway By Puterikasih.com : 31 Januari 2013 ( tepat pukul 11.59 malam)
Antara hadiah-hadiah yang ditawarkan : koleksi kristal, top up, t/shirt, jam tangan mutiara (handmade), GLA Shaklee, one drop perfume dan banyak lagi …

mangsa tag :

http://www.nurulakmal-enigma.blogspot.com/

4 comments:

puteri kasih said...

thanks dear :)

good luck yer ^_^

Azwar Syuhada said...

Good Luck !! azwa datang terjah dari GA yang sama.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

Azie Namico said...

Tahniah...weeee

puteri kasih said...

tahniah dah menang GA..hubungi puteri secepat mungkin yer :)

 
This Template Design By Whiteixora Sugarplum. All Right Reserved. Doodles by Syafiq Naser Background by Zania Design