Wednesday, 30 January 2013

Segmen Top Up by Blogger Emas Putih

assalammualaikum..

kali nih join segmen pulak... dalam 1 hari nih, entah berapa banyak GA dah join... hehe

try klik banner di bawah 


               Segmen Top Up by  Blogger Emas Putih

simple kan ?? :)

Fivers Hijabis Giveaway II

Assalammualaikum

kali nih nak join GA ni pulak..

meh klik banner~ ta rugi ape pon... :)

HIJAB :

Bukan sekadar menghiasi kepala wanita, tapi menutupi aurat seorang wanita yang mana boleh menyebabkan wanita tersebut beserta ayahnya atau suaminya mendapat dosa bersama. harapnya, hijab yang tersarung ini akan sentiasa menutupi kepala ini. :)

mangsa tag :

My Blog Giveaway

Assalammualaikum...

sy join GA lagi! 

inshAllah kalau ade rezeki.. menang laa kan~ 
AMIN (meh tolong doakan) 

jom klik banner! 




Hadiah 



First place : RM 100 *bank in
Second place : RM 50 * bank in
Third place : RM 30 *bank in / top up,terserah kepada yg mng
Fourth place : RM 20 *top up
Fifth place : RM 10 *top up


mangsa tag :

http://menujusyurgamu.blogspot.com/
http://www.mawaddahrahmat.blogspot.com/
http://ceritera-syera.blogspot.com/
http://www.duniawilma.com/
http://www.santaileeza.com/


JOM JOIN!! :D



1st Giveaway By Puterikasih.com

assalammualaikum....


nampak tak banner yang cantik kat atas nih ??

haaa.. mesti nampak kan sebab dah terpampang besar besar! haha~ kali ni nak try join 1st giveaway by puterikasih.com.. mane tahu ade luck bleh menang kan.. ;)

1st Giveaway By Puterikasih.com ini dianjurkan oleh Puterikasih.com dan ditaja bersama oleh All About CraftDikbiAzie NamicoJosrevalution @JRNurul SyarafinaAzziamiza, ZuhanifKiosk Vitamin, Cik YayaKimmie Serembanmaya.com dan Kaspersky Malaysia

Syarat-syarat untuk menyertai 1st Giveaway By Puterikasih.com
1) Buat entri bertajuk “1st Giveaway By Puterikasih.com
2) Jangan lupa untuk letakkan banner dalam entri.
3) Follow kesemua penaja jika korang baik hati
4) Copy ayat dibawah ini dan pastekan ke entri :
“1st Giveaway By Puterikasih.com ini dianjurkan oleh Puterikasih.com dan ditaja bersama oleh All About CraftDikbiAzie NamicoJosrevalution @JRNurul SyarafinaAzziamiza, ZuhanifKiosk Vitamin, Cik YayaKimmie Serembanmaya.com dan Kaspersky Malaysia
5) Tag sekurang-kurangnya seorang rakan. Kalau nak tag lebih pun diizinkan.
6) Tinggalkan URL entri dalam ruang komen di bawah ini.
Tarikh Tutup 1st Giveaway By Puterikasih.com : 31 Januari 2013 ( tepat pukul 11.59 malam)
Antara hadiah-hadiah yang ditawarkan : koleksi kristal, top up, t/shirt, jam tangan mutiara (handmade), GLA Shaklee, one drop perfume dan banyak lagi …

mangsa tag :

http://www.nurulakmal-enigma.blogspot.com/

MENANG GA SECRET 4NiA !!

assalammualaikum....

mase tengah belek belek bloglist.. 
tibe tibe terperasan PEMENANG GIVEAWAY FARAH... 
actually terlupe sebenarnye ade join GA ni... 
bile try ctrl+F and taip link blog. 
rupa rupanya ade... Alhamdulilah rezeki Allah bagi menang.. 
so, sy menang tempat ketiga and random, memang excited sebab 1st time menang GA.. 
harap harap lain kali menang lagi.. 

ni senarai hadiah yang kita dapat~


Tempat Ketiga:
1x Contact Lens by PL
1x Cursor bergambar by SKS
1x Doodle by WFN
1x Header by AN
1x Review blog by NL
MemberCard by DC 

RANDOM:
1x PRODUK SABUN SUSU BERAS by CS&S

thanks to FARAH ~
:D

Tuesday, 8 January 2013

"GREEN APRICOT FOLLOW & MENANG."

ASSALAMMUALAIKUM

GA! jom JOIN!

klik banner


Jom join "GREEN APRICOT FOLLOW & MENANG". 

Syarat: 

1) Hanya perlu FOLLOW blog www.greenapricot.blogspot.com 

ataupun 

2) LIKE FANPAGE GreenApricot.Fashion 

3) Untuk follower di blog, perlu Copy salah satu dari 3 iklan greenapricot diatas ke blog masing-masing dengan tajuk 

"GREEN APRICOT FOLLOW & MENANG."

Nyatakan "SAYA JOIN" & link entry di kotak shoutbox. Kami akan pindahkan nama anda ke senarai peserta.

4) Untuk pengguna facebook , HANYA perlu LIKE sahaja.

Untuk menghargai rakan2 yang join GA ini, ada 2 gift yang disediakan. Satu untuk Blogger dan satu untuk friend yang LIKE fan page.

Setiap pemenang akan diberi kredit RM40 dan boleh ditukarkan dgn mana2 pakaian dewasa dan kanak-kanak di blog ini. Pemenang juga dibenarkan memilih pakaian yang bernilai lebih dari RM40, tetapi perbezaan harga perlu di tambah oleh pemenang. 

Pemenang ditentukan melalui cabutan bertuah.

Tarikh tutup penyertaan pada 13 JAN 2013.

Nama Pemenang akan diumumkan seminggu selepas tarikh tutup penyertaan.

Monday, 7 January 2013

"Giveaway NewYear 2013 JiwarOsak"

ASSALAMMUALAIKUM !

join GA lagii~

:)

nak join, klik BANNER tau


giveaway jiwarosak dot com


CARA SERTAI GIVEAWAY
1. Tajuk "Giveaway NewYear 2013 JiwarOsak"
2. Letak Gambar Giveaway seperti diatas dan Backlink Entry Ini
3. Copy dan Paste URL/Link Sponser dalam ENTRY ANDA (Backlink)
4. Follow dan Like Website/Fanpage Sponser
5. TAG 3 orang rakan blogger (inform mereka)

SENARAI SPONSER (follow dan backlink)
 JiwarOsak 
  mGosip
  Cuba Teka 


 SEMUA PESERTA akan mendapat
Brooch tajaan  Belalang Hijau Perisik 

Giveaway BERMULA pada 7Jan dan TAMAT pada 1Feb
PEMENANG akan diumum pada 4Feb pukul 12 Tengahari

mangsa tag:
http://noraishahzaharom.blogspot.com/
http://rainingofmylife.blogspot.com/
http://www.nurulakmal-enigma.blogspot.com/

terima kasih (^_^)
 
This Template Design By Whiteixora Sugarplum. All Right Reserved. Doodles by Syafiq Naser Background by Zania Design