Sunday, 30 December 2012

Segmen : Terjah Tahun Baru AisyahHumaira'

ASSALAMMUALAIKUM

SEGMEN lagii !!

kali ni segmen daripada blogger ohsem Aisyah Humaira' !!

jom pakat2 kita join !! cepat cepat !!

klik banner


Syarat :
Follow Blog Aisyah Humaira'
Like Fanpage Aisyah Humaira'
Buat Entry : Segmen : Terjah Tahun Baru AisyahHumaira'
Letak link penyertaan di kotak komen ENTRY ini. [lain-lain tempat tak diterima]
Terjah Semua Peserta

Tarikh Berlangsungnya Segmen :
30/12/12 ---> 30/1/13

Hadiah :
Topup RM30 [Top Referral]
Review Blog + Bloglist Setahun [Penerjah Paling Banyak]
Bloglist Setahun [Peserta Bertuah]
Hadiah Misteri [Peserta Awal | Tengah | Akhir]

[Hadiah Akan Bertambah Jika Lebih 200 Peserta]

make sure korang selalu up to date dengan senarai peserta tau.... kot-kot ade rezeki kita, boleh lah menang.. hehe! amin! 

terima kasih :)

29 comments:

♔ Cahaya Permata ♔ said...

Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

shadhira said...

Assalamualaikum, dhira jejak sini dri segmen yang sama, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html
hepy blogging :)

j.e.h.a.n. said...

assalamkm..singgah sini dr segmen niera juga

Jom singgah sini juga ;D
http://jarikudiy.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumairah.html

Khalid Kyle said...


Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

>>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

nur azian said...

slm..dr segmen yg sme..gud luck ye :)

http://destinicinta.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

Nurul Najihah said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

nur naa'irah said...

salam selamat bersegmen..dr segmen yg sama..:)..done follow..http://nurnaa-irah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Marlina Mohtar said...

Assalamu’alaikum, salam ukhuwwah =)

Singgah sini dari segmen blog yang sama

http://mawaddahrahmat.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

AISYAH AQILA said...

84 as your followers :)Do Follow http://aisyahaqila.blogspot.com/ dan https://twitter.com/AisyahAqilaMAL

adibah khairuldin said...

dr segmen yg same ... jalan2 + follow sinie http://menujusyurgamu.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . saya dah follow awak . harap awak follow blog saya ye :)

http://www.cikfie.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Adibah Hanun said...

Assalamualaikum. Terjah dari segmen yang sama. Comel lah doodle header awak! :) Harap singgah balik ya.
http://xsweetnothings.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Dear KHY said...

Hi, kite datang dari segmen yang sama, Happy blogging awak ^^V

http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

aisyah humaira' said...

terima kasih kerana join :)

pastikah anda terjah semua peserta dan kemungkinan besar anda akan mendapat salah satu hadiah !!! :D

http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/terjah-blogger-awesome-di-tahun-baru.html

dhia adawiyah said...

haii .. assalamualaikum .. hehe .. Wieya pun dari segmen sama juga .. http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html ..

Cik Wieda said...

ASSALAMMUALAIKUM , Cikwieda dari segmen yg sama jemput singgah sini
-->
http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/01/terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Diera Tekikushika said...

Hai! salam perkenalan. dtg dr segmen sama, jom g blog kita meh. =)

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy ,http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

zana said...

singgah

Mimie Najib said...

asslmkm tuan blog.. :)
akk singgah sini dari segmen yang sama..

kalau sudi meh la singgah sini kjap ye..^_^

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-bersama-aisyah.html

Nurul Najihah said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)


http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Yana Zulkifli said...

http://dairihatiyana.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Salam singgah ^_^ dr segmen yang sama!

Izza Sakura said...

http://izza-sakura.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html
hye singgh

:: nosa ason :: said...

singgah dari segmen yang sama...
http://miszalyabatrisya.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Ubaidullah Jaafar said...

Assalamualaikum Saya terjah ,, Dari Blogger Baru

http://ubaidullahjaafar.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

NJihe.am said...

Salam, singgah sini dari segmen yang sama>> http://studioous.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html DONE FOLLOW :)

Emas Putih said...

hi . BW here.
http://www.kisahemasputih.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Nabila Medan said...

singgah dari segmen sama! jom ke blog nabila =D
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Rafiq Naemah said...

tumpang lalu...^_^
http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

 
This Template Design By Whiteixora Sugarplum. All Right Reserved. Doodles by Syafiq Naser Background by Zania Design