Saturday, 29 December 2012

Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun

hai, hai dan hai lagi

saya join segmen lagi, kali ni segmen "Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun"

untuk join klik BANNER


Jumlah Follower sekarang : 16
Target Follower : 100
jom join ramai2, tak rugi ape-ape pon lahh....

SyaRat-Syarat Penyertaan
1~Buat entry dan letakkan tajuk: Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun
2~Letakkan Banner diatas dalam entry anda dan linkkan ke entry segmen ini..
3~Follow Blog saya yer tgk kat atas sekali n follow gak google plus saya klik jer kat sidebar tuh..(x wajib)
4-Klik Like kat Fanpage FB saya http://www.facebook.com/pages/Miss-BaNu-StoRy/220198411384672 (leh jugak klik kt sidebar tu)
5-leh juga follow saya kat Twitter bagi yg ada Twitter tuhttps://twitter.com/Miss_SyahBaNu (x wajib)
6-Letakkan Jumlah Follower anda setakat ini..dan Target Follower anda dimasa hadapan
7-Dah siap letakkan link entry anda di ruangan komen yer di shoutbox tak dikira..
Tarikh tutup: 29 Disember 2012 

heee~ hari last baru join. maluuu~ :p

10 comments:

cik leeya said...

nice blog dear.. hehehehe

Nur Hidayah said...

thank you dear ;)

BaNu Syah said...

Thanks sbb sudi join my segmen..senarai lengkap peserta dh kuar..so selamat berblogwalking yer =)

Ween said...

hai. ween dari segmen yang sama. done foll here. foll me back if u don't mind :)

http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

QasehnyaRania said...

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

salam kenal dari ciksu.dari segmen yg sama
selamat tahun baru ;)

FozyAliya said...

Hye saya lia…salam kenalan dari lia…lia pun dah masuk segmen tambah follower di hujung tahun…lia dah follow awk..awk follow lia lik yer mekasih.. ^_^

http://gulagulagetahwarnawarni.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

NaZiRaH... said...

salam, done follow, jemput singgah..

http://nazirahnyerr.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

tq..

Mentari Minda said...

saya dah follow..dari segmen yg sama...follow balik yer... http://www.mentariminda.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Fanaaaaaa said...

assalamualaikum.. done follow you from the same segment:)

http://farhanah-fan-hana-nana-ana-far.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

p/s: malam ni ada cerekarama tajuk NUR HIDAYAH hihihihihihihihihi... selamat menonton..

Deqla manjew said...

salam kenal.. singgah wlupun segmen ni dah lama tamat.. dah follow sini...jemput la ke blog sy. =)

http://norumara.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

 
This Template Design By Whiteixora Sugarplum. All Right Reserved. Doodles by Syafiq Naser Background by Zania Design