Saturday, 29 December 2012

KAWAII GIVEAWAY !!!

ASSALAMUALAIKUM

korang korang, ade KAWAII GIVE AWAY !!

JOM JOIN!!

klik banner untuk join

SEBAB perlu join :

seriously, hadiah nya SUPER DUPER DOUBLE TRIPLE cute muit comel lote !! (nak sangat2 ni !! harap sangat dapat salah satu :p)

kalau boleh nak semua tau hadiah tu :( tapi tak boleh kan kan kan.. yang best nya kita boleh pilih hadiah yang kita nak (^^) ( ahhh sudah! konfom tak tau nak pilih hadiah ape?!)

ce korang try click banner and tengok hadiah2nya.. memang teruja utuk peminat barang SUPER DUPER DOUBLE TRIPLE cute muit comel lote !! tu

JOM JOIN RAMAI-RAMAI 

SYARAT2 yang wajib ikut kalau nak join:
1. Follow/Like  BlOG , FACEBOOK dan TWITTER mimie . *Twitter tak wajib 
2. Buat satu entry bertajuk KAWAII GIVEAWAY dan Copy Banner diatas..  *Backlink kan taw  
3. Klik CHURP-CHURP , NUFFNANG mimie yang berada di sidebar LICIOUS .. *Tunggu sampai habis loading  
4. Taq 2 orang kawan korang *Kalau rasa malas tak payah . Tapi top referral di ambil kira 
5. Follow Sponsor ISHA  
6. Tinggalkan LINK ENTRY di Komen  . *"http://mysterygurl97.blogspot.com/" link seperti ni tidak diterima 
7 . Tengok SENARAI HADIAH dan pilih hadiah yang korang nak *tak wajib

wish me luck, okeyh! :)

mangsa tag :
http://inikisahtia.blogspot.com
http://dinginnyahati.blogspot.com/

2 comments:

Syah said...

Hai!

jom join GA gempak ni!!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

eymasu said...

Gud luck DAri GA yang sama..(^_^)DKDE

http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveawayhadiah-pun-kawaii-lorh.html

 
This Template Design By Whiteixora Sugarplum. All Right Reserved. Doodles by Syafiq Naser Background by Zania Design