Saturday, 29 December 2012

"GEMPAK Giveaway by Farah, Puteri & Ain"

ASSALAMMUALAIKUM

kali ni, saya join "GEMPAK Giveaway by Farah, Puteri & Ain" pulak !!

sure mure GEMPAK HABIS kan hadiahnya (^_^)

jom join same, mane tau same same menang kan :)

klik banner


doa doakan kita menang tau, cepat amin kan! hehehe

haaa, lagi satu, kalau nak join, ade SYARATnya tau :


 Buat 1 entry bertajuk:- "GEMPAK Giveaway by Farah, Puteri & Ain" atau "Giveaway by Farah,Puteri & Ain"
 Wajib tempek banner menawan itu di entry.
 Wajib follow blog ni. 
 Wajib follow dan like blog/fanpage sponsor. *alert akan diupdate
 Sunat Tag seberapa banyak yang boleh. Ada hadiah khas.
 Tinggalkan link entry bukan link blog di entry ini.



follow je syarat tu, insyAllah ade rezeki kita semua boleh menang. ;)

jom jom jom! jom kita join!! (sila ikut rentak lagu JOM HEBOH)

TERIMA KASIH KAWAN KAWAN!

mangsa tag:
http://www.myun-lifestory.my
http://fatinhalid.blogspot.com/
http://dinginnyahati.blogspot.com
http://www.belogisam.my/
http://inikisahtia.blogspot.com/


bukti dah like.. cume twitter ta follow sebab tak ade twitter :p




4 comments:

Sakinah ♥ said...

Datang dari segmen yang sama :') http://norossakinah.blogspot.com/2012/12/gempak-giveaway-by-farah-puteri-ain.html BTW follow your blog :D selamat berjuang

Nurul Ain Atikah said...

insyallah awak menang. akk boleh tolong takk?

http://www.aingraphic.my/2012/12/gempak-giveaway-by-farah-puteri-ain.html

Nurul Ain Atikah said...

http://cikeyqa01.blogspot.com/2013/01/update-ga-1-pengurusan-dan-peraturan.html

CEPAT, VERIFY DIRI ANDA. UNTUK MENJADI PESERTA

http://cikeyqa01.blogspot.com/

BLOG DAH BERTUKAR DOMAIN

Nurul Ain Atikah said...

TENGAH TENGOK ENTRY ANDA.
PENILAIN SEDANG DILAKUKAN!

http://cikeyqa01.blogspot.com/

SILA SABAR BUAT SEMENTARA. :D

 
This Template Design By Whiteixora Sugarplum. All Right Reserved. Doodles by Syafiq Naser Background by Zania Design