Sunday, 30 December 2012

End Year Giveway by Aisyhah and Zaa Tyra

ASSALAMMUALAIKUM

GA lagii !!

jom join jugak !!

hadiahnya pon memang menarik, tak rugi lah kalau korang join... :)

klik banner


korang cuma PERLU :

Follow blog Aisyhah dan Zaa Tyraa*Wajib*
Buat satu entry dan copy banner diatas serta linkkan. 
Tinggalkan link entry di ruang comment ini
Warganegara Malaysia sahaja
Wajib follow, like, click semua para sponsor. *tersangatWajib*
Tagkan 2 orang blogger dan pastikan mereka tahu.
Cara pemilihan berdasarkan Random.org




 ni BUKTI dah follow sponsor :




















ni BUKTI dah klik iklan churp churp :




ni pulak BUKTI dah like semua :


MANGSA tag :

http://sorrypagenotfound.blogspot.com/
http://timmbill91.blogspot.com/


hehehe... hope sangat dapat menang.. IN SHA ALLAH.. :D




TERIMA KASIH KAWAN !!

4 comments:

NNAISYHAH said...

Thanks join:D

Nur Hidayah said...

your welcome :D
sory kalo konfius name yg follow tu sbb tadi tukar name tu.. huhu

zaa tyra said...

awk sila check link awk disini
kasitaw klu xde
http://storymrsorange.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-eyg-by-zaatyra-and.html

timm_bill said...

tq hidayah sbb tag saye..but, sorie, xle nak join..huk3..bz lagi 2 hari final exam..huk3..

 
This Template Design By Whiteixora Sugarplum. All Right Reserved. Doodles by Syafiq Naser Background by Zania Design