Monday, 31 December 2012

Giveaway 2013 by: Secret 4NIA

ASSALAMMUALAIKUM

GA lagi !!

jom join ! 

klik banner



Syarat:

  1. Follow blog ini *wajib
  2. Like page yang berada di sidebar *wajib
  3. Buat entry pasal GA ni *wajib
  4. Banner ada di sidebar *Sunat
  5. FOLLOW Twitter Farah~! *wajib
  6. Tag 2 orang dan pastikan mereka tahu *wajib
  7. Follow dan Like semua sponser *wajib
  8. Lelaki dan perempuan boleh join! Kalau pondan tak boleh!
  9. Warganegara Malaysia. Kalau org Korea, mesti ada alamat di Malaysia! #gurau :3
  10. Klik semua earning Farah *wajib
  11. Hantar link GA di ruangan comment


MANGSA tag :

Sunday, 30 December 2012

End Year Giveway by Aisyhah and Zaa Tyra

ASSALAMMUALAIKUM

GA lagii !!

jom join jugak !!

hadiahnya pon memang menarik, tak rugi lah kalau korang join... :)

klik banner


korang cuma PERLU :

Follow blog Aisyhah dan Zaa Tyraa*Wajib*
Buat satu entry dan copy banner diatas serta linkkan. 
Tinggalkan link entry di ruang comment ini
Warganegara Malaysia sahaja
Wajib follow, like, click semua para sponsor. *tersangatWajib*
Tagkan 2 orang blogger dan pastikan mereka tahu.
Cara pemilihan berdasarkan Random.org




 ni BUKTI dah follow sponsor :




















ni BUKTI dah klik iklan churp churp :




ni pulak BUKTI dah like semua :


MANGSA tag :

http://sorrypagenotfound.blogspot.com/
http://timmbill91.blogspot.com/


hehehe... hope sangat dapat menang.. IN SHA ALLAH.. :D




TERIMA KASIH KAWAN !!

Segmen : Terjah Tahun Baru AisyahHumaira'

ASSALAMMUALAIKUM

SEGMEN lagii !!

kali ni segmen daripada blogger ohsem Aisyah Humaira' !!

jom pakat2 kita join !! cepat cepat !!

klik banner


Syarat :
Follow Blog Aisyah Humaira'
Like Fanpage Aisyah Humaira'
Buat Entry : Segmen : Terjah Tahun Baru AisyahHumaira'
Letak link penyertaan di kotak komen ENTRY ini. [lain-lain tempat tak diterima]
Terjah Semua Peserta

Tarikh Berlangsungnya Segmen :
30/12/12 ---> 30/1/13

Hadiah :
Topup RM30 [Top Referral]
Review Blog + Bloglist Setahun [Penerjah Paling Banyak]
Bloglist Setahun [Peserta Bertuah]
Hadiah Misteri [Peserta Awal | Tengah | Akhir]

[Hadiah Akan Bertambah Jika Lebih 200 Peserta]

make sure korang selalu up to date dengan senarai peserta tau.... kot-kot ade rezeki kita, boleh lah menang.. hehe! amin! 

terima kasih :)

Saturday, 29 December 2012

"GEMPAK Giveaway by Farah, Puteri & Ain"

ASSALAMMUALAIKUM

kali ni, saya join "GEMPAK Giveaway by Farah, Puteri & Ain" pulak !!

sure mure GEMPAK HABIS kan hadiahnya (^_^)

jom join same, mane tau same same menang kan :)

klik banner


doa doakan kita menang tau, cepat amin kan! hehehe

haaa, lagi satu, kalau nak join, ade SYARATnya tau :


 Buat 1 entry bertajuk:- "GEMPAK Giveaway by Farah, Puteri & Ain" atau "Giveaway by Farah,Puteri & Ain"
 Wajib tempek banner menawan itu di entry.
 Wajib follow blog ni. 
 Wajib follow dan like blog/fanpage sponsor. *alert akan diupdate
 Sunat Tag seberapa banyak yang boleh. Ada hadiah khas.
 Tinggalkan link entry bukan link blog di entry ini.



follow je syarat tu, insyAllah ade rezeki kita semua boleh menang. ;)

jom jom jom! jom kita join!! (sila ikut rentak lagu JOM HEBOH)

TERIMA KASIH KAWAN KAWAN!

mangsa tag:
http://www.myun-lifestory.my
http://fatinhalid.blogspot.com/
http://dinginnyahati.blogspot.com
http://www.belogisam.my/
http://inikisahtia.blogspot.com/


bukti dah like.. cume twitter ta follow sebab tak ade twitter :p




KAWAII GIVEAWAY !!!

ASSALAMUALAIKUM

korang korang, ade KAWAII GIVE AWAY !!

JOM JOIN!!

klik banner untuk join

SEBAB perlu join :

seriously, hadiah nya SUPER DUPER DOUBLE TRIPLE cute muit comel lote !! (nak sangat2 ni !! harap sangat dapat salah satu :p)

kalau boleh nak semua tau hadiah tu :( tapi tak boleh kan kan kan.. yang best nya kita boleh pilih hadiah yang kita nak (^^) ( ahhh sudah! konfom tak tau nak pilih hadiah ape?!)

ce korang try click banner and tengok hadiah2nya.. memang teruja utuk peminat barang SUPER DUPER DOUBLE TRIPLE cute muit comel lote !! tu

JOM JOIN RAMAI-RAMAI 

SYARAT2 yang wajib ikut kalau nak join:
1. Follow/Like  BlOG , FACEBOOK dan TWITTER mimie . *Twitter tak wajib 
2. Buat satu entry bertajuk KAWAII GIVEAWAY dan Copy Banner diatas..  *Backlink kan taw  
3. Klik CHURP-CHURP , NUFFNANG mimie yang berada di sidebar LICIOUS .. *Tunggu sampai habis loading  
4. Taq 2 orang kawan korang *Kalau rasa malas tak payah . Tapi top referral di ambil kira 
5. Follow Sponsor ISHA  
6. Tinggalkan LINK ENTRY di Komen  . *"http://mysterygurl97.blogspot.com/" link seperti ni tidak diterima 
7 . Tengok SENARAI HADIAH dan pilih hadiah yang korang nak *tak wajib

wish me luck, okeyh! :)

mangsa tag :
http://inikisahtia.blogspot.com
http://dinginnyahati.blogspot.com/

Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun

hai, hai dan hai lagi

saya join segmen lagi, kali ni segmen "Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun"

untuk join klik BANNER


Jumlah Follower sekarang : 16
Target Follower : 100
jom join ramai2, tak rugi ape-ape pon lahh....

SyaRat-Syarat Penyertaan
1~Buat entry dan letakkan tajuk: Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun
2~Letakkan Banner diatas dalam entry anda dan linkkan ke entry segmen ini..
3~Follow Blog saya yer tgk kat atas sekali n follow gak google plus saya klik jer kat sidebar tuh..(x wajib)
4-Klik Like kat Fanpage FB saya http://www.facebook.com/pages/Miss-BaNu-StoRy/220198411384672 (leh jugak klik kt sidebar tu)
5-leh juga follow saya kat Twitter bagi yg ada Twitter tuhttps://twitter.com/Miss_SyahBaNu (x wajib)
6-Letakkan Jumlah Follower anda setakat ini..dan Target Follower anda dimasa hadapan
7-Dah siap letakkan link entry anda di ruangan komen yer di shoutbox tak dikira..
Tarikh tutup: 29 Disember 2012 

heee~ hari last baru join. maluuu~ :p

"Segment : King Follow Back by Amercorner"


ASSALAMUALAIKUM

jom join !!

sila klik banner

:)



Syarat-syarat mudah : 

1.. Follow dan like 2 sponsor ini. Ada sponsor adalah hadiahnya.
-Follow blog
  http://chipstore.blogspot.com/
  http://sleepyluffy.blogspot.com/



-Bagi yang ada twitter follow twitter ni.




-Like

   

   
2. Buat entry bertajuk "Segment  : King Follow Back by Amercorner". 
  -Letak banner segment ke dalam blog dan linkkan ke entry ini.
  -Printscreen jumlah follower korang semasa anda join segment ini.


3. Hadiah Segment : 
    -   King follow back .  Tempat Pertama :  Domain for one year dan Icewatch sili forever
                                      Tempat kedua    :  Domain for one year
                                      Tempat ketiga    :  Ice watch sili forever
                                      Tempat keempat :  Ice watch sili forever
                                      Tempat kelima    : Ice watch sili forever.
                                      Tempat keenam  : Ice watch sili forever. 
4.follow blog amer. semua peserta akan amer followkan balik. 
5. Mari lah join. mari support2. Tak rugi pun. boleh tmbah banyak kenalan dan follower.

Cara untuk menang.
1. Peserta perlu follow peserta segment dan tinggalkan comment pada entry peserta besertakan link penyertaan korang.
  Contoh.

2. Letak follower box dalam blog. jangan guna follower button yang cute tu.
  
3. Peserta yang mendapat paling banyak follower melalui segment ini akan dinobatkan sebagai raja follow 
back.


FOLLOWER UNTUK SEGMEN NI

..thank you..

Friday, 28 December 2012

Segmen Memburu Followers By Hotmasakini



Syarat - syarat :
 Follow Blog "HOTMASAKINI"
 Buat Entri bertajuk"Segmen Memburu Followers By Hotmasakini"
 Tempekkan Banner di atas dalam entri korang
 Lau dah siap,tinggalkan link entri korang di ruang komen ni

saya join !!

yeahh

saya nur amalina tengah edit blog dayah
 
This Template Design By Whiteixora Sugarplum. All Right Reserved. Doodles by Syafiq Naser Background by Zania Design