Tuesday, 14 October 2014

TAKWIM CUTI 2015

Assalammualaikum..
Waaa.. dah lama gila tak update blog.. konon² busy la sangat.. hehe..

Saje nak share dengan korang takwim cuti untuk tahun 2015

Dah boleh plan apa² event yang patut.. jeng jeng jeng..


Okey lah, itu sahaja.. 

Tatatata.. ;)

Monday, 2 December 2013

MURAH ! MURAH !

Assalamualaikum.. 
hai korang.. ^^

act, ada something nak jual.. alah, murah2 je.. :p

taadaaa ....



free size
black and white
ada bling2 sikit macam dalam gambar
 
rm 20 sahaja.. exclude postage.. 

kalau berminat, boleh PM SINI :)

thank you !

It's December Giveaway

JOIN !

http://nabihahj0urnal.blogspot.com/2013/11/its-december-giveaway.html 

DUE DATE : 16 DEC 2013
SENARAI SPONSOR DAN HADIAH (Ada penambahan sponsor)
LIST PESERTA (Last update: 2/12/2013-07.29 a.m)

Pemilihan pemenang: Top refferal & random.org
Due date: 16 Dec 2013- 11.59 p.m
- See more at: http://nabihahj0urnal.blogspot.com/2013/11/its-december-giveaway.html#sthash.Bo5K2dvj.dpuf
SENARAI SPONSOR DAN HADIAH (Ada penambahan sponsor)
LIST PESERTA (Last update: 2/12/2013-07.29 a.m)

Pemilihan pemenang: Top refferal & random.org
Due date: 16 Dec 2013- 11.59 p.m
- See more at: http://nabihahj0urnal.blogspot.com/2013/11/its-december-giveaway.html#sthash.Bo5K2dvj.dpuf
SENARAI SPONSOR DAN HADIAH (Ada penambahan sponsor)
LIST PESERTA (Last update: 2/12/2013-07.29 a.m)

Pemilihan pemenang: Top refferal & random.org
Due date: 16 Dec 2013- 11.59 p.m
- See more at: http://nabihahj0urnal.blogspot.com/2013/11/its-december-giveaway.html#sthash.Bo5K2dvj.dpuf

23th Birthday Giveaway by MisEyz Blurz

JOIN !!

http://miseyz.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html 

Hadiah
(pilihan pemenang secara random!)
* Peplum Dress x 1 *
* Tribal Shawl x 1 *
* Kerongsang/ Brooch bunga x 2 *
* Fridge Magnet khas dari Terengganu x 2 *
* Keychain Special x 2 *
* Black + White Mask Shiseido x 1 *
* White Mask Shiseido + Naturgo Mask x 2 *
* Detox Gold x 2 *
* Topup RM5 x 1 *
* Topup RM10 x 1 *

Tarikh Tamat: 10 Disember 2013

Wednesday, 27 November 2013

SHOPPING with ZALORA ! GOOD SERVICES !!

Assalammualaikum...

nak cerita ni, pengalaman pertama beli online and beli dengan ZALORA.. cek emel hari tu, guess what!? ZALORA bagi baucar RM50 and no minimum spend! sooo, ape lagi.. terus on web site ZALORA.. belek-2 apa yang cantik dan berkenan kan..

akhirnya, dah decide nak pilih yang mana and dah buat payment untuk pos, RM 5.00 sahaja ye.. time tu pukul 6.00 petang... tunggu je laa barang tu sampai bila kan..

Haaa!! yang bagusnya, esoknya, pukul 12 tengahari, ada orang call bagitahu ada barang nak hantar.. lepas bagi dia direction semua tu, ada la dia terpancul depan rumah mintak sign (mcm artis je) hahaha! then, i got my parcel!! yeeeaayy!! 
cepat giler perkhidmatan dia, tak sampai 24 jam pun!!

jeng !!

jeng !!

jenggg !!


really LOVE it! big thanks to ZALORA!
 
p/s : nk shopping kalau dapat baucar free lagi.. :p

Friday, 22 November 2013

minta SOKONGAN dari para BLOGGER !!

Assalammualaikum..

 
..please..

actually nak minta kawan-2 blogger tolong LIKE page ni NERAM SEDAP .. bagi support sikit la untuk berniaga online ni.. kalau ada antara korang nak order pon boleh, no hal punya! 
Di hari yang Jumaat, penghulu segala hari ni, meh ler kite same-2 bantu-membantu, ye dak? :p

kepada yang tolong LIKE : jasa baik anda hanya ALLAH S.W.T sahaja lah yang dapat membalasnya. Terima Kasih! :)

Monday, 18 November 2013

"Sem Break Giveaway by Ieyra Ghani"



join last minute :p


http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/10/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html




 
This Template Design By Whiteixora Sugarplum. All Right Reserved. Doodles by Syafiq Naser Background by Zania Design